Gdzie kupię ładne sukienki ciążowe w internecie? |
08-22-2016, 09:23 AM
|
|||
|
|||
Gdzie kupię ładne sukienki ciążowe w internecie?
Hejka dziewczyny. Powoli zaczynam się robić okrągła i szukam jakiś ładnych i przewiewnych sukienek w internecie. Nie mam czasu chodzić po sklepach więc może uda mi się coś kupić z dostawą do domu? Proszę o jakieś namiary.
|
|||
08-22-2016, 10:54 AM
|
|||
|
|||
Jak wejdziesz na allegro i wpiszesz to co tutaj w temacie to jestem pewna że nie będziesz wiedziała na co się zdecydować
![]() ![]() |
|||
08-22-2016, 12:59 PM
|
|||
|
|||
Wysyłam w prywatnej wiadomości ofertę. Mam swój sklep internetowy z takimi rzeczami i jeżeli jesteś zainteresowana to możemy śmiało zrobić jakiś dodatkowy rabat
![]() ![]() |
|||
08-22-2016, 02:18 PM
|
|||
|
|||
Jak interesujesz się sukienkami ciążowymi to chyba najlepiej będzie zobaczyć ofertę firmy Moromu. Sklep ma bardzo bogatą ofertę i łatwo znaleźć tam coś w przystępnej cenie i fajnym kroju. Sama miałam sporo rzeczy z tego sklepu i byłam bardzo zadowolona z jakości.
|
|||
08-22-2016, 03:45 PM
|
|||
|
|||
Również tam zamawiałam. Znajoma dała mi namiary na nich bo mówiła że kupiła tam sporo rzeczy w dobrej cenie. Słyszałam dużo dobrych opinii na ich temat i tak jakoś wyszło że mam ich rzeczy u siebie
![]() |
|||
08-22-2016, 04:12 PM
|
|||
|
|||
Super dziewczyny, cieszę się bardzo że udało mi się dostać jakieś informacje. Znalazłam kilka stron sama ale nie ma to jak sprawdzone źródło
![]() |
|||
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości